Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ 8 ΤΥΠΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΛΚΥΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Bad Boy 

Είστε μαζόχες. Τη βρίσκετε με το να τρώτε σφαλιάρες στα καλά καθούμενα, να σας παρατάνε στη μέση του δρόμου μεσάνυχτα και να σας φτύνουνε στη μούρη. Επιβεβαιώνετε το ρητό που λέει ότι είσαστε σαν τα γραμματόσημα. Όσο πιο πολύ σας φτύνουν τόσο πιο πολύ κολλάτε. Σας αρέσει το απρόσμενο, το άγριο και το ριψοκίνδυνο. Μπορεί και να βρεθείτε με τα μάτια πρησμένα ή από το κλάμα ή από τις φάπες ή και από τα δυο μαζί.
Στο τέλος πάντα λέτε όμως, ''έκανε ένα λάθος αλλά τον αγαπώ'' 
...η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. 

O Indiana Jones

Έχετε παλούκια στον κώλο σας. Σας αρέσουν τρελά αυτοί οι τύποι γιατί δεν κάθονται στα αυγά τους με τίποτα.
Θα γίνετε Τιραμόλα από τις συνεχείς εμπειρίες που θα σας τραβολογάνε για να κάνετε μαζί από ταξίδια και εκδρομές μέχρι Bungee Jumping και Paintball. Μεγάλοι παραμυθατζήδες θα σας τα πρήξουν μ όλα αυτά που έχουν και δεν έχουν κάνει βάζοντας πάνω και την απαραίτητη σάλτσα. 
Είστε το ιδανικό ταίρι αν έχετε ψηλοτάβανο σπίτι και υπερυψωμένα κουφώματα για να χωράτε με τα κέρατα. Περαστικά. 

The body

Ψοφάτε για κοιλιακούς και σεξ με μοντέλα. Είστε της άποψης ότι η σιωπή είναι χρυσός
γιατί θα είναι πιο επικεντρωμένοι στο να μην λερωθεί το μπλουζάκι τους παρά να σας μιλάνε με τις ώρες.
Παρ όλα αυτά μένετε με ανοιχτό το στόμα όταν σας μιλάει όχι για αυτά που λέει αλλά για το τι φαντάζεστε ότι μπορούν να κάνουν τα χείλια του που τα βλέπετε να ανεβοκατεβαίνουν μπροστά σας.
Θα σας ψήσει σίγουρα για ένα ξεπέταγμα αλλά το πρωί όταν δείτε το μαξιλάρι του άδειο μην σκεφτείτε ότι μάλλον δεν τρώει πρωινό. 

O Καλλιτέχνης

Σ αρέσουν οι διαταραγμένοι τύποι. Η πρόκληση του ότι δεν μπορείς να κοντρολάρεις αυτό τον τύπο σε εξιτάρει. Σε κάνει να νομίζεις ότι βρήκες την αδελφή ψυχή σου αλλά τελικά ούτε για δέκατη πέμπτη ξαδέλφη δεν κάνει. Βλέπει τον κόσμο διαφορετικά από τους άλλους και αυτό σε ανάβει αλλά καλύτερα να τα έφτιαχνες με το μανάβη.

Ο λεφτάς

Ψοφάς για χλιδές. Δεν έχει σημασία τόσο η εμφάνιση, όσο η άνεση.
Σου ταιριάζει ένας τέτοιος τύπος γιατί σ αρέσουν τα πρώτα τραπέζια πίστα και τα ακριβά δώρα.
Τη βρίσκεις να τον εκμεταλλεύεσαι γιατί κατά την άποψη σου όλοι οι άντρες είναι γουρούνια. Πρόσεχε όμως. Μια έρευνα στη Αμερική έχει δείξει ότι οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν πουτάνες είναι οι λεφτάδες. Καλή σταδιοδρομία.. 

Ο Πατέρας 

Το Μικρό σπίτι στο λιβάδι ήταν μικρή η αγαπημένη σου εκπομπή. Σ αρέσουν πολύ τα κουνέλια γιατί δεν ξέρουν πόσα παιδιά έχουν. Στην προηγούμενη ζωή ήσουν σίγουρα σπουργίτι που ψάχνει να βρει σπίτι κ στοργή. Το φετίχ σου είναι να βρεις κάποιον που να σε καταπιέζει συνέχεια. Αγαπημένο
σου βιβλίο το ''Screw the roses, send me the thorns''. Έχεις συλλογή με μαστίγια 

Το καλό παιδί

Είσαι ψυχοπονιάρα. Σ αρέσουν αυτοί οι τύποι γιατί σου θυμίζουν το λυπητερό βλέμμα που είχαν τα αδέσποτα που μάζευες μικρή σπίτι. Δεν μπορείς να αντισταθείς στα υγρά τους μάτια μόλις τους χυλοπιτιάζεις και σε τουμπάρουν.
Βλέπεις πολύ ταινίες με Ξανθόπουλο, Μάρθα Βούρτση. Αγαπημένος τραγουδιστής Πλούταρχος. 

Ο Γλείφτης

Μήπως έχεις συγγένεια με το Χίτλερ? Τη βρίσκεις με τύπους που γίνονται χαλί να τους πατήσεις.
Σε ξενερώνει κάθε υποψία αξιοπρέπειας που μπορεί να σου προβάλλει ο άντρας και του απαγορεύεις να σε κοιτάει στα μάτια. Το θέλω δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους και τους έχεις στην ιδία εκτίμηση με τον αποχυμωτή σου. Έχεις αντικαταστήσει την πολυθρόνα σου στο σπίτι με θρόνο.  Επιμένεις να σε αποκαλεί μεγαλειοτάτη  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...