Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΟΚΑΒΛΑΣ

Η καλή μας φίλη η Μαρίνα, μας κάνει ερώτηση κλειδί, Σαββάτο ξημερώματα μετά από 850 ποτήρια ξίδι. Θέλει να της εξηγήσουμε λέει γιατί οι άντρες έχουν το πρωί κατουρόκαβλες. Ε να μην της πούμε? Έχει θέληση για μάθηση το κορίτσι. Έπιασε κι ωραίο θέμα. Άκου λοιπόν φιλενάδα.

Κατ αρχήν να σου πω φιλενάδα ότι το κατουρόκαβλα θα το γράφω με ''β'' γιατί δεν έχει ορθογραφία το λεξικό και μ αρέσει και πιο πολύ κι ολας. Ε ναι εσένα τι σ αρέσει? Το καύλα η το κάβλα? Το κάβλα δεν είναι πιο κάβλα? Πάμε παρακάτω.

Το πέος που λες φιλενάδα, είναι μια τρομερή εφεύρεση. Μόνο το γεγονός ότι από μια τρύπα βγαίνουν 2 υγρά, ένα κίτρινο κι ένα άσπρο ανάλογα με το τι σκέφτεται ο εγκέφαλος σου εκείνη τη στιγμή, είναι αξεπέραστο. Φαντάσου ας πούμε στα Goodys να έβγαινε η Κοκα κόλα απ την ίδια τρύπα με την πορτοκαλάδα.? Ο εφευρέτης θα χεζόταν στα φράγκα. Μάλλον θα κατουριόταν στα φράγκα, καλύτερα..:Ρ


Έτσι που λες. Αλλά το πουλί φιλενάδα, όπως καταλαβαίνεις, είναι ένας απλός εντολοδόχος. Το πάνω κεφάλι δίνει εντολές το κάτω εκτελεί. Σουτ και μέσα. Αλλά μέσα στον ύπνο σου ο εγκέφαλος δίνει εντολή να πάρεις το πουλί σου και να πας για κατούρημα. Αλλά έλα που κοιμάσαι. Και τι να κάνει το πουλί, παθαίνει μια εμπλοκή, μπερδεύει την ονείρωξη με το κατούρημα και τουμπανιάζεται. Και τσουπ. Να το το παγωτό. Έτοιμο.



Κατάλαβες λοιπόν? Και το γεγονός αυτό είναι πολύ υπέρ σας, γιατί ξυπνάς να ούμε με την τσίμπλα στο μάτι και ψάχνεις κάτι να στο ανοίξει. Το μάτι. Ω και τι να δεις δίπλα σου. Να το το κολλύριο έτοιμο. Κολλύριο και ορεκτικό μαζί. Ούτε τσιγάρισμα, ούτε βράσιμο, ούτε προετοιμασίες ούτε τίποτα. Απ την κατάψυξη στο πιάτο σας σε χρόνο DT. Και να μην πεινάς ας πούμε εκείνη την ώρα, ε του πούστη δεν θα τσιμπήσεις ένα μεζέ? Είναι σαν τις τηγανιτες πατάτες. Αμα τις δεις έτσι φρεσκοτηγανισμένες στο πιάτο σου και να μην πεινάς δεν θα δοκιμάσεις λιχούδικα μια πατατούλα? Σαν ορντέβρ ρε παιδί μου. Εδω μια παρένθεση η άλλη φίλη μας η Γιώτα (Γιώτα χαχα) λόγω οτι δεν τρώει υδαταθράκες και λόγω ότι δεν θέλει να ξυπνά κανένας δίπλα της εξαιρείτε από όλη την θεωρία. Δεν θα ζησει ποτέ την εμπειρία μιας κατουρόκαβλας. Μαζί με τους υδατάνθρακες θα κόψει αναγκαστικά και τους πουτσομεζέδες. Αυτή χάνει. Και τωρα που το σκέφτομαι ο ορισμός πουτσομεζές πρέπει να έχει βγεί ως αποτέλεσμα της κατουρόκαβλας. Κύριε Μπαμπινιώτη να προστεθεί στα παράγωγα παρακαλώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...