Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

HAIG COLA ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ VS UFO ΣΕ ΨΗΛΟ

Αλήθεια, έχετε γίνει ποτέ αυτόπτης μάρτυς παραφυσικών ή εξωγήινων φαινομένων? Εμείς λέμε ότι γίναμε. Και προσέξτε τη λέξη ''εμείς''. Είχα και μάρτυρες. Όχι παίζουμε.

Λοιπόν που λέτε για να κάνω και μια εισαγωγή, ψιλοκοροϊδευα πάντα αυτούς που λέγανε ότι έχουν δει UFO, φαντάσματα, δράκουλες, τον Γκοτζίλα κτλ.
Μάλλον τους κορόιδευα γιατί εγώ δεν είχα δει ποτέ, εκτός από τον Γκοτζίλα στο στρατό και φτου φτου φτου δεν ήθελα να δω κιόλας.


Αλλά η κακούργα η μοίρα μου ήθελε να το ζήσω. Και ήρθε που λέτε η αποφράς εκείνη μέρα.
Εκεί που σαυροπίνω λοιπόν το 5ο Heig Cola εις μπιτς μπαράκιον at Lesvos Island, η ώρα είναι αργάμιση και αρχίζει να ξημερώνει. Τι μαγική εικόνα. Αγναντεύω λοιπόν το πέλαγος, τα αστέρια που ένα ένα αρχίζουν να σβήνουν μαζί με μας και να αποχωρούν αφήνοντας στον ήλιο τον ηλιάτορα τη θέση τους. Όλα εκτός από ένα που πεισματικά στέκει φωτεινό και ακίνητο πάνω από την Τουρκία. Μα γιατί το γαμίδι δεν φεύγει. Γαμώ την πουτάνα μου πάλι μπόμπες μας πότισαν? Λέω α δεν πάω καλά. Γυρίζω στο δικό μου, ο τύπος μου Νικόλα.: 


- Ρε συ Χριστάκο το βλέπεις εκεί πέρα δώθε το άστρο της Βηθλεέμ πάνω απ την ξαπλώστρα νο 46?
- Ρε μαλάκα το χω δει εδώ και κανά 10λεπτο και αναρωτιόμουν αν έχω πιει τόσο πολύ για να ρωτήσω και καναν άλλο τι είναι αυτό.
- Ε οχι ρε μαλάκα, λες και οι δύο να βλέπουμε την ίδια παραίσθηση?
- Ξέρω γω ρε.
- Να πάρουμε τότε κι άλλη γνώμη.
Ρωτάμε φίλο που δεν έχει πιει:
- Ρε συ Κωστάκη το βλέπεις εκείνη τη λάμψη μπλα μπλα μπλα?
- Ποια λάμψη ρε παιδιά?
Γυρνάμε να δούμε και πουφ το άστρον έσβησε.
- ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ?
- Καλά μαλάκες καήκατε.
- Μα όχι ρε φίλε ήταν εκει πέρα εδώ και κανα 10 λεπτο, αφού το δαμε
Παρεμβαίνει στην κουβέντα 4ο άτομο. Νηφάλιο.
- Ναι παιδιά το είδα κι εγώ και σε κάποια φάση εξαφανίστηκε.
Κι οι δυό μαζί με μιά φωνή.
- ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΥΦΟ?


Για να μην τα πολυλογούμε, αρχίζει να διαδίδεται σ όλο το μπάρ ότι κάπου εκεί έξω έσκασαν τα άλιεν. Και επειδή στα χωριά ξέρετε πως κυκλοφορούν τα νέα την επόμενη μέρα έχει βγεί βρώμα στη μισή Λέσβο ότι εμφανίστηκε UFO. Πω ρε φίλε, άλλο λίγο να επιμέναμε θα βγαίναμε στα νέα του Αντ1. Είχαμε βέβαια και τους άπιστους Θωμάδες που επέμεναν:
- Ρε σεις τι  μαλακίες λέτε, μπορεί να ήταν προβολείς από την Τουρκία η κανα αεροπλάνο.
- Τι λες ρε μαλάκα ούφο ήταν
- Παπάρια
- Να σε ρωτήσω εσύ ξέρεις τι ήταν?
- Όχι
- Άρα ήταν Άγνωστης Ταυτότητος Ιπτάμενο Αντικείμενο. Δηλαδή UFO...



Ο συλλογισμός όπως καταλαβαίνεται ήταν πολύ σωστός γιατί οποιοδήποτε αντικείμενο εμφανίζεται στον ουρανό και δεν ξέρεις τι είναι, είναι άγνωστης ταυτότητας. Άρα ΑΤΙΑ. Άρα UFO. Δεν είπαμε ότι είδαμε και πράσινα ανθρωπάκια να μας χαιρετούν από τα φινιστρίνια. Αν πίναμε 2-3 ακόμα ίσως να τα βλέπαμε κι αυτά, αλλά κρατηθήκαμε. Όπως και να χει λοιπόν ήταν ένα άγνωστο ιπτάμενο πράγμα. Και γιατί δηλαδή να αποκλείσουμε το γεγονός ότι ήταν UFO? Δεν είναι πολύ εγωιστικό να θεωρήσουμε ότι μόνο εμείς υπάρχουμε σ αυτό το σύμπαν? Ε ναι. Δεν δίνουμε λοιπόν σημασία στους άπιστους που μας θεωρούν UFO επειδή είδαμε τους συγγενείς μας στον ουρανό. Άντε ρε παιδιά και σεις κατεβείτε πιό κοντά να ούμε για να τους πείσουμε. Άντε γιατί έχουμε και μοναξιές...

3 σχόλια:

EgoEtsiToVlepo είπε...

Τι μοναξιες μωρε λες??
Πλακα κανεις?
Τοσοι μαλακες εχουν μαζευτει γυρω μας.

Ανώνυμος είπε...

πολυ πινετε......

Laburdius είπε...

ε το κατα δύναμιν...:Ρ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...