Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΚΑΛΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ VILLA ΤΡΑΒΑ

Nα τα μαααςςς. Το Villa Mercedes λέει, αναπροσαρμόζει την τιμολογιακή πολιτική του αναγνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και οι πολίτες της. Έτσι λοιπόν ορίζει τιμή ποτού τα 5 ευρώ και τιμή φιάλης τα 75 ευρώ. Ω ρε κατάντια ρε πούστη μου. Βουλγαρία γίναμε.

Ο  ιδιοκτήτης του Mercedes με την αμέριστη συμπαράσταση του ιδιοκτήτη του Guzel συγκινήθηκαν τόσο από την κατάσταση, που αποφάσισαν να δράσουν δυναμικά. Μην αντέχοντας λοιπόν να βλέπουν 18χρονα να στέκονται στην είσοδο του μαγαζιού τους, φορώντας τα περσινά Polo και Burberrys, τους έπιασε ένα κάτι και κόψαν τις τιμές. Τι λες τώρα. Άκουσα κιόλας ότι ο μετά από αυτό ο Τσιλιχρήστος έγινε και επίτιμο μέλος στο ΚΚΕ. Μπράβο Βασίλη!


Ε ναι ρε παιδιά. Οι άνθρωποι αποφάνθηκαν ότι η θα έχουμε ένα επίπεδο η δεν θα έχουμε. Προτιμούν να πούμε να βλέπουν σινιέ κόσμο στο μαγαζί και να μειωθεί το κέρδος τους παρά να σκάνε όλοι ντυμένοι σαν τον τελευταίο κάγκουρα. Έτσι όπως πήγαινε δουλεία θα μπερδεύαμε τους  Κηφισιώτες με τους Καματεριώτες.
Oh mon dieu...

Μπράβο λοιπόν στα παιδιά. Ναι αγαπητοί μου. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι άλλο γιατί θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα να κρατηθεί στη νυχτερινή διασκέδαση ένα level Α. Που θα πήγαινε ο πολιτισμός μας? Τσάμπα τον κληρονομήσαμε απ τους προγόνους μας? Όχι ρε φίλε σου λέει. Καλύτερα να φτηνύνουν όλα παρά να γίνουμε μπασκλασαρίες. Ήμαρτον χρυσό μου..



Αφήστε που η δουλειά των κακόμοιρων των πορτιέρηδων, αυτών των στυλοβατών της νύχτας, θα είχε γίνει ανυπόφορη. Αυτά τα παλικάρια που στέκονται αγέρωχα μπροστά στα μαγαζιά αψηφώντας κρύα και βροχές, ως μεταμεσονύχτιοι τσολιάδες, που πλέον καταδέχονται να ρίξουν τα μούτρα τους, να σε κοιτάξουν στα μάτια και να ανοίξουν ευγενικά την κορδέλα για να μπεις στο μαγαζί, που άκουσον άκουσον έφτασαν να σου κάνουν νόημα να περάσεις χωρίς να περιμένεις ούτε ένα πεντάλεπτο και που ναί μπορούν και χαμογελούν κιόλας, να φτάσουν και στο σημείο να βλέπουν ενδυμασίες από τοπικές μπουτίκ συνοδευόμενες από κολόνια Μυρτώ? Έλεος. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Λάκη Γαβαλά.


Ναί λοιπόν ρε χαμούρες, γαμώ το ΔΝΤ σας γαμώ. Νομίζετε ότι θα μας κάνετε Ζουαζιλάνδη έτσι εύκολα? Όχι ρε μουνιά. Θα βάλουμε το ποτό 5 ευρώ, τον Freddo στο 1,50, τα Βurberrys μισοτιμής, το Smart κάτω 2500 ευρώ και γενικότερα όλα θα τα ρίξουμε ρε στη φτήνια. Δεν θα μας κάνετε λαϊκάντζες εσείς ρε χλεμπονιάρηδες. Μπορεί να μας δείτε στην ουρά για το συσσίτιο το μεσημέρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας δείτε στην ουρά για το Club το βράδυ. Η Εκάλη ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς το Villa τραβα.

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

κατάντια. και στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό ο φραπέ έχει 4,5 ευρώ. Ντροπή στους πλούσιους.

Laburdius είπε...

Nτροπή και αίσχος...

EgoEtsiToVlepo είπε...

quelle decadence.....

Ανώνυμος είπε...

ντροπη και ονειδος...

αχαχα

εισαι φοβερος

Laburdius είπε...

thank uuuuu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...