Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

16 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ


ΑΝΤΡΕΣ


Άσε τις μαλακίες μάστορα και μην διαβάζεις οδηγούς του στυλ ''Πως να ρίξεις όλες τις γυναίκες''. Αν έπιανε θα γαμούσαν και τα δέντρα. Άστο.

Το ποσοστό να κάνεις παρτούζα με την κολλητή της κοπέλας σου είναι 0,00001%. Όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες με ροζ ποδήλατα.

Ανάλογο είναι το ποσοστό και για την περίπτωση λεσβιακού οργίου όπου θα πρωταγωνιστήσεις. Κράτα μόνο το Στύσεις. Α και κόψε τις τσόντες.

Όχι μεγάλε μου δεν είσαι εσύ ο άτυχος που σου κάθονται μόνο κοινές θνητές με κυτταρίτιδα. Οι περισσότερες που βλέπεις στα εξώφυλλα έχουν κι αυτές. Άστα φίλος. Γαμημένο Photoshop.

Αυτό το σημείο G όποιος το βρήκε, να το πει και σε μας. Μαλακίες. Με τόση θεωρία που διαβάσαμε θα χαμε βρει όλη την αλφάβητο

Ναι. Υπάρχουν και γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από σένα. Σουμάχερ. Ναι και υπάρχουν και έξυπνες ξανθιές.

Κοίταξε τώρα. Οι ικανοποιητικές στάσεις στο σεξ είναι 3-4. Όλα τα υπόλοιπο μελάνι που χύθηκε για το Κάμα Σούτρα ήταν απλά για να γεμίσουν οι σελίδες. Γκέγκε? Γι αυτό κατέβα απ το πολύφωτο. Αν τώρα σε εξιτάρουν τα ακροβατικά τι να πω. Στείλε βιογραφικό σε τσίρκο

Επίσης δεν είσαι ο πιο γαμάω αν αντέχεις 3 ώρες συνεχόμενο σέξ. Δεν τρέχουμε μαραθώνιο αρχηγέ μου. Ρίξτο στην ποιότητα. Μία αλλά καλή ικανοποιεί και τους δυό. Άντε και μια δεύτερη μετά από μισάωρο. Εκτός αν είσαι παγωτομηχανή που βγάζει ανάμικτο ασταμάτητα, οπότε άσε τον λεβιέ σου στα χέρια της πελάτισσας.


ΓΥΝΑΙΚΕΣ




Είναι αλήθεια. Δεν μας απασχολούν και πολύ οι ψηλοτάκουνες γόβες, ούτε τα νύχια. Προσέχουμε περισσότερο αν κυκλοφορείς χωρίς σουτιέν.

Μην ψαρώνεις με τα μακιγιάζ υπερπαραγωγή που βλέπεις στα Cosmopolitan. Δεν θα σε θέλω περισσότερο. Θέλω να μοιάζεις όσο πιο κοντά στο πρωτότυπο. Γιατί δεν θα μ άρεσε να σε πυροβολήσω μόλις σε δω άβαφτη το πρωί.

Ναι. Πολλοί προτιμούν να τους κάνεις ένα καφέ το πρωί παρά μια πίπα. Είπα και ελάλησα

Αν σου είπαν ότι το σεξ γίνεται καλύτερο αφού έχεις τσακωθεί  με τον καλό σου πρόσεξε το. Αν παρόλα αυτά έχεις το βίτσιο να χει νεύρα ο άλλος ας τον καλύτερα να δει ειδήσεις κανα τέταρτο πρίν

Δεν είμαστε όλοι προσκολλημένοι με τη μάνα μας. Πολλοί δεν αντέχουμε να της μιλάμε ούτε 30 δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο. Μόνο αν έχει φτιάξει γεμιστά, πάμε πάσο

Δεν ψοφάμε πάντα να δούμε μπάλα. Αν έχεις κάτι πιο πρωτότυπο να προτείνεις από ένα τυπικό, νωθρό ραντεβού οκ. Αλλιώς θα προτιμήσω να δω Αστέρας Τρίπολης - Παμβωχαϊκός

Καλή μου. Δεν είναι όλες οι γυναίκες που με παίρνουν τηλέφωνο, πρώην ή επίδοξες γκόμενές μου. Δεν τα χεις φτιάξει με τον Γκουσγκούνη. Έχω και φίλες.

Τα σέξι εσώρουχα δεν κάνουν και σέξι τον κώλο. Δυστυχώς. 
Και μην αγοράζεις Wonderbra. Νιώθουμε σα να πλήρωσαμε εισιτήριο σε μούφα ταινία


Credits to http://www.oneman.gr/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαα!!Φίλε είσαι άπαιχτος!!

Προσκυνώ!!χαχαχαχα!!

Αν θες πέρνα και από μένα!!:)

http://parembassi.blogspot.gr/

xristin είπε...

Όλα καλά!Αλλά αυτό το σημείο G μήπως δεν το έψαξες καλά;
Κάτω απο την ντουλάπα κοίταξες;
χα,χα!

Laburdius είπε...

Ερχαμαι Ρασκολ...!! Ευχαριστω.
Χριστιν μεχρι και τη Νικολούλη κάλεσα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...