Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν την πυροβόλησαν στην πίστα μίλησε η τραγουδίστρια Βάσια Ρήγα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Αξίζει να το ζεις. «Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι μου συνέβη αυτό. Αρχίζει το πρόγραμμα μου κανονικά, τραγουδάω, βλέπω τον κόσμο που είναι από κάτω και την ώρα που πάω να γυρίσω προς τα πίσω και είμαι κάπως πλάγια γυρισμένη ακούω τον πρώτο πυροβολισμό. Ακούω τον δεύτερο, ακούω τον τρίτο. Βλέπω την ορχήστρα να λείπει,  


( Σχόλιο 1: μα καλά δεν κατάλαβε ότι έλειπε η ορχήστρα? πως τραγουδούσε?)  
κοιτιέμαι, και βλέπω να τρέχουν αίματα. Τότε συνειδητοποίησα ότι τραυματίστηκα γιατί εκείνη την ώρα δεν ένιωθα τον πόνο, τον ένιωσα αργότερα. 
(Σχόλιο 2: Πότε καλέ τον ένιωσες? Στην εμμηνόπαυση? )  
Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ, που δεν καταλάβαινα. Με μάζεψε ένας θαμώνας», είπε η τραγουδίστρια....  
(Σχόλιο 3: Μήπως ρε συ Βάσια τραγουδούσες το ''Απόψε κάνεις μπάμ'' και παρασύρθηκε ο άνθρωπος?)
Όσον αφορά τον δράστη, παραμένει ασύλληπτος αφού αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση έφυγε αμέσως. «Έφυγε τόσο γρήγορα που κανένας δεν πρόλαβε ούτε να τον δει ούτε να τον πιάσει.
(Σχόλιο 4: Την έκανε, μπάμ μπάμ.) 
Οι επιλογές μου όλα αυτά τα χρόνια όσον αφορά στις σχέσεις μου, τις παρέες και τις συνεργασίες μου ήταν τόσο συγκεκριμένες, που δεν πάει το μυαλό μου σε κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να υπέπεσα στην αρρωστημένη λογική κάποιου θαυμαστή. Δεν το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά. 
(Σχόλιο 5: Ναι εσύ και ο John Lennon) 
 Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό σόκαρε τη γοητευτική γυναίκα ωστόσο, όπως συμβαίνει μετά από έντονες καταστάσεις, αναθεώρησε αρκετά πράγματα.«Το σημαντικότερο δεν είναι πια να είμαι υγιής αλλά να είμαι εν ζωή γιατί όταν είμαστε εν ζωή τα παλεύουμε όλα, ακόμα και την υγεία!», κατέληξε η Βάσια Ρήγα.
(Σχόλιον τελικό: Καλά τα πήγαινες ρε Βάσια μέχρι εδώ τι το θελες αυτό το «Το σημαντικότερο δεν είναι πια να είμαι υγιής αλλά να είμαι εν ζωή» Αντζελοδημιτρίζεις.... 
Και επειδή πολύ σ έκραξα, θα βάλω και το τραγουδάκι σου που μ αρέσει...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...