Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ

O Γιώργος με την Μαρία το Γιάννη και την Ελένη έχουν μια επιχείρηση. Προσλαμβάνουν τον Παύλο λοιπόν για να διαχειριστεί τα οικονομικά της. Ο Παύλος απολαμβάνει έναν μεγάλο μισθό, προνόμια, bonus, αυτοκίνητα και άλλα πολλά. Μέσα στα χρόνια ο Παύλος πιάνεται επανειλημμένα να κάνει αλόγιστες σπατάλες, να βάζει χέρι στο ταμείο και να προωθεί δικούς του ανθρώπους μέσα στην επιχείρηση. Ο Γιώργος λοιπόν μαζί με τους άλλους απολύουν τον Παύλο και προσλαμβάνουν τον Πέτρο. Μέσα στα χρόνια ο Πέτρος κάνει κι αυτός τα ίδια με τον Παύλο. Έτσι η επιχείρηση αποφασίζει να διώξει και αυτόν και να επαναπροσλάβει τον Παύλο πιστεύοντας ότι έχει διορθωθεί. Ο Παύλος τα κάνει ακόμα χειρότερα και φέρνει την επιχείρηση προ χρεωκοπίας. Όταν τα αφεντικά του τον ρωτούν γιατί έγινε αυτό, αυτός λέει πως έφταιγε ο Πέτρος για όλα αυτά. Του ζητούν μετά από αυτό λοιπόν να παραιτηθεί. Ο Παύλος δεν παραιτείται και επιμένει πως μπορεί να σώσει την εταιρία, αν ζητήσουν δάνειο από μια τράπεζα γνωστού του και οι μέτοχοι μειώσουν το μερίδιο από τα κέρδη τους. Τα αφεντικά δεν συμφωνούν και θέλουν τον Παύλο να φύγει και ν αφήσει την εταιρία να χρεοκοπήσει. Ο Παύλος δεν φεύγει πάει και παίρνει το δάνειο στο όνομα της επιχείρησης από την τράπεζα του γνωστού και εξαναγκάζει τους μετόχους να πληρώσουν από την τσέπη τους. Οι μέτοχοι έχουν εκνευριστεί και πηγαίνουν να βρουν τον Παύλο στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Ο Παύλος έχει κλειστεί στο γραφείο και παίρνει τις αποφάσεις μόνος του, ενώ έχει δώσει διαταγή στα security να μην αφήνουν κανέναν να μπει στα γραφεία της εταιρίας. Οι μέτοχοι στέκονται έξω από την εταιρία τους και ζητούν απ τον Παύλο να αποχωρήσει. Ο Παύλος δίνει εντολή στα security να χτυπήσουν τους μετόχους. Οι μέτοχοι αποχωρούν τραυματισμένοι. Μην μπορώντας να κάνουν τίποτα άλλο, περιμένουν να λήξει η σύμβαση εργασίας με τον Παύλο, έτσι ώστε σε 2 χρόνια να προσλάβουν κάποιον άλλο....

Ο Παύλος λοιπόν όπως βλέπετε, δεν καταλαβαίνει Χριστό και ετσιθελικά γουστάρει να κάνει ότι θέλει στην εταιρία όπου προσλήφθηκε.
Γιατί ο Παύλος, ενώ τ αφεντικά του ζητούν να φύγει, επιμένει να ''σώσει'' την εταιρία?
Γιατί ο Παύλος θέλει να πάρει δάνειο από την τράπεζα ενώ τα αφεντικά του δεν συμφωνούν?
Γιατί ο Παύλος εξαναγκάζει τους μετόχους να πληρώσουν τα χρέη που δημιούργησε ο ίδιος?
Γιατί άραγε ?
Αυτό το παρανοϊκό σενάριο συμβαίνει λοιπόν στην εταιρία μας.
Αγαπητοί μέτοχοι, αφού λοιπόν καλώς η κακώς έτσι έχουν τα πράγματα μία λύση μόνο μας έχει απομείνει.
Να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε αυτά που μας επιβάλλει ο Παύλος και σε σε κανα δυό χρονάκια, να του πούμε, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.
Οι μέτοχοι που δεν αντιστέκονται και που θέλουν να συνεχίσει ο Παυλος η ο Πέτρος να είναι στην εταιρία είναι απλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

πες τα Χρυσόστομε :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...