Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αργία μήτηρ πάσης κακίας λένε. Και όντως δεν έβρισκα κάνα σοβαρό θέμα να γράψω σήμερα και είπα να ασχοληθώ με πιο ελαφρά. Παραθέτω λοιπόν το τοπ 5 ταμπελών-γκράφιτι που βρήκα στο ίντερνετ που έχουν σχέση με το κόμμα του μέλλοντος. Για πάμε..

1) Κωλοαναρχικοί.  Κοιτάξτε τι έγραψαν για το παλικάρι μας που θέλει να μας σώσει. Ρε άντε μου στο διάολο ρε αλήτες να ουμ. Ο Τόνι θα μας βρει χρήμα, δουλειές, αμάξια και απ όλα. Εσείς ασχοληθείτε με τους μπάτσους..2) Τώρα συγνώμη είναι κατάσταση αυτή. Ζωγράφισαν το αγόρι μας Έλβις? Κατ αρχήν ο Έλβις δεν κάπνιζε.(νομίζω) Κατά δεύτερον πήγανε σε στάση λεωφορείου και έβαψαν το διαφημιστικό? Είναι αυτό το πράγμα πολιτισμός? Ντροπή και αίσχος!


3) Κοιτάξτε εδώ τώρα. Πήγαν οι ΟΝΝΕΔίτες μας κι έγραψαν με μεγάλα ωραία μπλέ γράμματα ένα ευπρεπές σύνθημα. Ψηφίζω Νεα Δημοκρατία. Ούτε βρισιές ούτε τίποτα. Και πάνε τα κουμμούνια από κάτω με το κόκκινο σπρέι να ειρωνευτούν. Τι ειρωνεύεστε ρε? Τη σωτηρία του τόπου? Ζώα...4) Εντάξει εδώ η κατάσταση μυρίζει προβοκάτσια. Επειδή δηλαδή είναι ο Ακατονόμαστος απ τα Χανιά τι σημαίνει? Ότι επειδή βγήκε ο Σαμαράς πρόεδρος ΝΔ κλείνει και το γραφείο? Η ΝΔ είναι ιδεολογία ρε δεν στηρίζεται στα πρόσωπα. Μόνο στα απρόσωπα...5) Γιατί οχι ρε. Κι οι ανορθόγραφοι έχουν δικαίωμα να γράφουν σε τοίχο. Εγώ προσωπικά τον θαυμάζω. Προσέξτε με πόσο σιγουριά πήγε κι έγραψε το σύνθημα. Πρόσεξε να μην χαλάσει κατ αρχήν τον πέτρινο τοίχο του ανθρώπου. Δεύτερον δεν έβαλε στο Δέλτα τελεία για οικονομία και τρίτον πρόσεξε στο Ρο να μην πέσει στην λακκούβα. Δηλαδή να αποφύγει το πρόβλημα. Όλα αυτά έχουν μια αξιοθαύμαστη σημειολογία. Κι εσείς κοιτάτε την ορθογραφία? Πόσο ρηχοί...


Αυτάαα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...