Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΑΝ Η ΚΟΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΔΑ

Αγαπητοί μου αναγνώσται. Θα σας θέσω σήμερον επί τάπητος έναν σοβαρό προβληματισμό που έχω. Θα ήθελα να τον μοιραστώ μαζί σας και πέστε μου, όχι πέστε μου αν έχω δίκιο η όχι. Για ακούστε:

Δεν έχετε σκεφτεί κάποιες φορές πως θα ήταν, αν τα πράγματα που έχετε δεδομένα ως τώρα, κάποια μέρα έπαυαν να είναι? Δηλαδή τι εννοώ. Κάποτε ας πούμε πίσω στα 80ς αν είχες μια αφάνα μαλλί και ζελέδιαζες το κοκκόρι σου αυτάρεσκα στον καθρέφτη θα ήσουν πολύ ιν. Θα φορούσες και το λαχουρέ μπλουζάκι σου μέχρι το γόνατο μαύρο κολλητό παντελόνι και θα ήσουν μια τρέντι κούκλα. Αν έβγαινες τώρα έξω με αυτό το λούκ και γλίτωνες τη σύλληψη θα ήταν κάτι πολύ θετικό. Αυτή τη μετάβαση από σούργελο σε τρέντι και τούμπαλιν την ονομάζουμε με μια λέξη, μόδα.


Έχω αναλογιστεί πολλές φορές ποιος μαλάκας άραγε να κανονίζει αυτό το πράγμα. Τη μόδα. Μου ρχονται στο μυαλό σκέψεις όπου μαζεύονται σε μια αίθουσα όλοι οι χάι μόδιστροι και αποφασίζουν με ποιόν τρόπο θα μας τα πάρουν για τη σεζόν.
- Απαπα χρυσό μου, που θα κάνουμε μόδα τα μαύρα φέτος? Ζαμέ. Φέτος μόδα θα είναι τα πράσινα κόκκινα κίτρινα μπλέ, καραβάκια στο Αιγαίο δεν με παίρνετε καλέ, που έλεγε κι η Μοσχολιού θεός σχωρεστην.
- Τι λες μωρή κατέ. Σιγά μη βάλουμε και καμιά καούκα. Επειδή εσύ πήγες κι αγόρασες τη μισή Πειραική Πατραική σε φούξια θα την πληρώσουμε εμείς? Μαύρο και χρυσό για φέτος.Δεν σηκώνω κουβέντα.
Κι αποφασίζουνε που λέτε όλες οι κουλές για το τι βρακί θα βάλουμε φέτο στον κώλο μας. Ρε ίσα. Εγώ θέλω να φορέσω σήμερα την καμπάνα τζιν που φόραγα πριν 10 χρόνια. Θα με βγάλετε και ντεμοντέ?. Αααα φιλενάδα θα τα χαλάσουμε.. 


Το πιο γελοίο πάντως που έχω παρατηρήσει στις τάσεις που επιβάλλουν υποσυνείδητα τα διάφορα υποχθόνια λόμπι είναι τα γυαλιά ηλίου. Ότι μαλακία κατέβει στο μυαλό του κάθε μαλάκα γυαλοκατασκευαστή το πλασάρει στα μαγαζιά. Και πάνε οι υπόλοιποι τρέντηδες κι αγοράζουν αβέρτα την μεγαλύτερη παπαριά που βλέπουν μπροστά τους αρκεί να κάνει πάνω από 200 ευρώ. Που αν τους συναντούσε Εξωγήινος θα τους εκτελούσε με το φωτόσπαθο ασυζητητί χωρίς να προλάβουν να πουν welcome...

- Mε γεια το γυαλί Johnny
- A ευχαριστώ. Τα αγόρασα 350 ευρώ απ τα Μark Allen
- Μα είναι υπέροχα.
- Ναι είδες. Τα βάζω και στο συνεργείο όταν κάνω οξυγονοκόλληση. Δεν θα χω να φάω βέβαια 5 μέρες αλλά ποιος τα γαμεί αυτά. Αρκεί να είμαι ιν. 
Με γειά κι απο μένα Johhny. Άλλαξε μου και τα τακάκια τώρα. 


Η κατάσταση βέβαια έφτασε και σε ακραία σημεία όπου κάποια στιγμή η τάση επέβαλλε και στα μοντέλα να είναι τόσο αδύνατα όπου στις πασαρέλες παρακολουθούσες αντί για γκομενάρες, κατσαρίδες. Μα γιατί?  Ταΐστε τα λίγο τα κορίτσια, ρίξτε πατάτες στη φριτέζα πριν να τις ψεκάσουμε με Τέζα. (Άσχετο, κοιτάξτε τίτλο που βρήκε ο διαφημιστής για το προϊόν. Τέζα. Τι να πείς. Εύγε!) 

Έτσι που λέτε. Και κάθομαι εγώ ο δύστυχος και προσπαθώ να είμαι σικ αδύνατος κι ωραίος. Και προσπαθώ να χάσω την μπάκα που με κόπο και χρήμα απέκτησα όλον το χειμώνα με πίτσες και μπύρες για να βγω στην παραλία μονδέλο επειδή ο μαλάκας ο σχεδιαστής με αποφασίζομεν και διατάσσομεν εντολή είπε: Εγέρθητι απ τον καναπέ σου χοντρέ. Γίνε φέτες. Α ρε θεούλη μου γιατί να μην έκανες ας πούμε την μπάκα στη μόδα. Γιατί να μην έβαζες στο μυαλό του κάθε stylist και των υπολοίπων την κοιλούμπα να είναι sexy. Πουτάνα ζωή. Αλλά που θα πάει. Θα γυρίσει ο τροχός θα γαμήσει κι ο χοντρός.


Αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και δύσκολο. Πως να πούμε κάποτε τα παχουλά μοντέλα ήταν μόδα να ποζάρουν στους μεγάλους ζωγράφους? Ε ναι και μπορεί να γίνει και στις μέρες μας αυτό. Δεν είναι αλήθεια ότι η μόδα γυρίζει? Ας γυρίσει και προς τα δώθε. Άλλωστε να σας πω κάτι. Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς πλέον στα club στις παραλίες στα καφέ τι βλέπεις? Τυπάκια six pack να ούμε μπρατσωμένα και τα ρέστα. Βαρέθηκε το μάτι μας. Να μην πω για το γεγονός όπου στα gay στέκια οι πάντες είναι στεγνοί κι απέριττοι. Όλοι φέτες. Ουφ. Οι φίλες μου έχουν αρχίσει και μπερδεύονται. Υπάρχει πρόβλημα. Σε κοιτάζει γκομενάκι κι εκεί που νομίζεις ότι έρχεται να σου ζητήσει τηλέφωνο σε ρωτάει αν έχεις lip gloss. Έλεος. Λέω και γω γιατί δεν με κοίταζε ούτε μπετονιέρα πριν 2 χρόνια που χα γίνει φέτες?


Το αυτό θα ήταν καλό και για τους φίλους gay γιατί μπερδεύονται κι αυτοί.  Έρχεται να πούμε και σου την πέφτει η κάθε καρακαηδόνα γιατί σε είδε λέει ωραίο και γυμνασμένο. Μωρή καρακαλτάκα τι λες?. Που έχω πάρει τρία βραβεία στην ΣΤΑ (Σχολή Τσιμπουκιού με άπνοια) θα μας τρελάνεις?. Άντε τζάσε και μου κάνεις χαλάστρα και θα μείνω με το περιβόλι απότιστο Σαββατιάτικα.

Βλέπετε λοιπόν αγαπητοί μου. Υπάρχει πρόβλημα προς όλες τις κατευθύνσεις. Για αυτό λοιπόν κι εγώ περιμένω την άγια τούτη μέρα όπου τα small μπλουζάκια θα εκλείψουν, που οι ντελιβεράδες θα κάνουν χρυσές δουλειές και που οι κοπέλες αντί να σου αγγίζουν τα μπράτσα θα σου χαϊδεύουν την κοιλίτσα και θα λένε wow! άντρας. Ε ναι ρε παιδιά. Ας οργανωθούμε να κάνουμε μια εμφάνιση της προκοπής. Όλοι. Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι...

6 σχόλια:

ΑnD είπε...

Η κοιλίτσα ΕΙΝΑΙ σέξυ...! Αλλά μην το πεις παραέξω και μαθευτεί. Είναι ο τρόπος για να ξεχωρίζουμε τους άντρες από τα υπόλοιπα αρσενικά. Η κοιλίτσα και οι τρίχες. χιιχιχ
Καλημέρα!

Laburdius είπε...

Πέστα χρυσόστομη..!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα Μου φτιαχνεις τη μερα με τις αναρτησεις σου!!!

:)))

θα γυρισει ο τροχος θα γαμησει κι ο χοντρος...

εγραψες!

Ανώνυμος είπε...

Λαμπούρδιους ντε λα Λαμπούρδ με κάνεις ένα τσακ περήφανη κάθε φορά. Έτσι το λέω ε..!όχι-όχι με κάνεις.. Το κοιλουμπόνι είναι σεξυ και φέρνει γκόμενες πάνω από 6. Σε φιλώ κρυφοευαίσθητο πλάσμα.

Laburdius είπε...

@coula, αυτόπρέπει να βγεί τραγούδι... Have a nice day!!

Laburdius είπε...

@urania πλάσμα μου εσύ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...