Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2012 ΚΑΤΑ LABURDIUS


 Αυτές φίλοι μου είναι οι προβλέψεις μου για το καλοκαίρι. Θέλω να τις πάρετε στα σοβαρά γιατί στηρίζονται σε πολύωρη παρατήρηση των πλανητών. Για τσεκάρετε.


Κριός 
Φίλοι φίλοι καριοφίλι που λεν το ξέρετε? Ε να το μάθετε. Κάποιοι σας σκάβουν το λάκκο. Κάντε τους κίνηση πίβοτ και αφήστε τους να πέσουν μέσα. Στα επαγγελματικά ευκαιρίες προβάλλουν στον ορίζοντα. Ίσως για τα αγόρια να βρείτε δουλειά σε μπαρ νυμφομανών και για τα κορίτσια έναν πλούσιο γκόμενο. Η οικογένειά σας αυτή την περίοδο σας παρέχει στήριξη παρ όλες τις διαμάχες που είχατε στο παρελθόν. Κατάλαβαν πως δεν υπάρχει θεραπεία με σας κι αποφάσισαν να καταπιούν απο 2 λεξοτανίλ ο καθένας και να σας αποδεχτούν. Δείξτε τους κι εσείς ότι δεν κρατάτε κακίες. Λέμε τώρα.

Ταύρος
Αλλαγή αλλαγή αλλαγή. Αυτό πρέπει να ναι το μότο σας για αυτό το μήνα. Αγοράστε ρούχα, αλλάξτε ταπετσαρία, αντικαταστήστε το λευκό βαρετό καπάκι της τουαλέτας σας με ένα μπλε διάφανες με ψαράκια. Λουστείτε με μπογιά, δεν ξέρω. Κάντε κάτι. Εμφανισιακά προβλέπεται να κάνετε θραύση. Θα ξεχωρίζετε στα Beach Bar σαν το δυόσμο στο Μοχίτο. Εντάξει μην το παρακάνετε και καταλήξετε καρναβάλι γιατί το χετε και αυτό. Πολύ αισιοδοξία βλέπω γενικώς κι αυτό είτε είναι λόγω άστρων είτε λόγω βλακείας. Τέλος πάντων δεν σας απασχολεί. Χαμογελάστε. Έτσι μπράβο. Πολύ ρέντα επίσης θα χετε στα ερωτικά. Όλοι θα θέλουν να σας κατακτήσουν. Διαλέξτε έναν. Μην πάτε με όλους. Αυτό ισχύει μόνο για τις γυναίκες Ταύρους. Αυτά.


Δίδυμοι
 Παίδες θέλω ποσοστά για αυτό που θα σας αποκαλύψω. Θα βγάλετε φράγκα με το σπίτι σας. Πως τι που δεν ξέρω αλλά τα άστρα λένε ότι πενηντάευρα φυτρώνουν στους τοίχους. Τι να πω. Πουλήστε το. Έτσι κι αλλιώς δεν είστε του σπιτιού. Στα εργασιακά τώρα προβλέπονται ευχάριστες εξελίξεις. Μάλλον θα σας απολύσουν. Αυτό είναι καλό γιατί καταπιέζεστε ψυχολογικά από το αυστηρό ωράριο 9-5 και αυτό θα απελευθερώσει εσάς αλλά θα απαλλάξει και τους άλλους από το βάρος σας. Επίσης τα άστρα λένε ότι πρέπει να είστε συνεπείς με τις συναλλαγές σας και εγκρατείς στα έξοδα διασκέδασης. Χα καλό! Αισθηματικώς τώρα ο συνδυασμός Δίδυμοι και Αύγουστος δεν δύναται για προβλέψεις. Καλό κάψιμο.

Καρκίνος
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ανασφάλεια. Αμάν πια μ αυτόν τον νταλκά. Είστε ικανοί να λύσετε όλα σας τα προβλήματα και να σας χαλάσει τη μέρα η πιθανότητα να πέσει ένας μετεωρίτης στο κεφάλι σας. Ηρεμήστε. Προσπαθήστε αυτό τον μήνα να επικοινωνήστε με τον κόσμο σε χαμηλούς τόνους και όχι με τον γνωστό όπου όποιος διαφωνεί του πετάμε ότι βρούμε στο κεφάλι. Ηρεμήστε είπαμε. Ο Αύγουστος σας ευνοεί να αρχίσετε διατροφή και γυμναστική. Ναι θα χαλάσετε λεφτά μην το παίρνετε στραβά. Τελευταία είστε λίγο ανοργάνωτοι πράγμα περίεργο για σας αλλά το σώζει ότι με την εργασία σας συνεχίζετε και είστε άψογοι. Περαστικά. 

 Λέων
Τα άστρα λένε ότι πρέπει να προσέξετε περισσότερο την εικόνα σας. Μα πόσο πια? Γέμισε καθρέφτες το σπίτι. Προβλήματα βλέπω για όσους Λέοντες είναι σε σχέση. Ε Αυγουστιάτικα και σχέση είναι πρόβλημα έτσι κι αλλιώς μην το παίρνετε κατάκαρδα. Οικονομικώς σκατά. Παρασύρεστε εύκολα. Θα είστε οι ευκολότεροι πελάτες των Πακιστανών. Όσοι έχετε εκκρεμότητες οικονομικές είναι η κατάλληλη περίοδος για μετανάστευση. Εργασιακά κάτι συμβαίνει πίσω απ τη πλάτη σας. Σας σχολιάζουν δεν ξέρω κάτι γίνεται πάντως. Θάψτε τους κι εσείς να είστε ήσυχοι. Για τις διακοπές σας διαλέξτε κάπου να χει θάλασσα και βουτάτε συχνά το κεφάλι σας.

Παρθένος

Το τελευταίο διάστημα βρίσκετε πιο εύκολα ανταπόκριση από άτομα του άλλου φύλου. Πρόσεξέ το αυτό φίλε άντρα Παρθένε γιατί είναι κρίμα δυό μέτρα παλικάρι να το γυρίσεις. Η σύντροφός σας και η οικογένειά σας αυτό το μήνα σας έχουν για τις κλωτσιές. Όχι ότι σας είχαν και σε καλύτερη εκτίμηση παλαιότερα, αλλά δεν χειροδικούσαν κιόλας. Οι πλανήτες λένε να αρχίσετε να κάνετε οικονομία. Μπα? Πότε δεν κάνατε? Πολύ ελεύθερος χρόνος αυτό τον μήνα πολλή κοινωνικότητα, πολλές γνωριμίες. Δηλαδή οι δεσμευμένοι θα πικραθείτε λίγο. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για έναν χωρισμό τέλη Ιουλίου. Τέλεια.!

Ζυγός

Είστε επιπόλαιοι. Σιγά το νέο. Είστε ανώριμοι. Σιγά τα ωα. Αλλά όλα αυτά έχουν κι ένα όριο που τείνετε να το ξεπεράσετε τον Αύγουστο. Μαζευτείτε. Αισθηματικώς θα σας ξεχέσουν ουκ ολίγες φορές αυτό τον μήνα. Το ξέρετε ήδη δεν χρειάζεστε εμένα να σας το πω. Παρ όλα αυτά η ψυχολογική σας διάθεση είναι ανεβασμένη για το λόγο ότι είστε τελείως αναίσθητοι. Μην κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις αυτό το μήνα. Αλλά και να θέλατε δεν θα μπορούσατε γιατί είστε σούργελα. Οικονομικά έχετε να ρυθμίσετε κάποια χρέη. Ε όπως και όλοι. Σιγά την πρόβλεψη. Από πλευράς υγείας η γιαγιά σας βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από σας. Κάντε ένα τσεκ απ. Τα άστρα μίλησαν.

Σκορπιός
Ωπ. Τζακπότ έχω για σας φίλοι και φίλες Σκορπιοί. Ένα πολύ κοντινό σας άτομο θα σας την πέσει ερωτικά. Τώρα θα ναι ο κουμπάρος θα ναι η αδελφή της γυναίκας σας δεν ξέρω αλλά  θα πέσει παντόφλα απ ότι φαίνεται. Γενικότερα τα ερωτικά σας αυτό το μήνα είναι για τα μπάζα. Αν έχετε γκόμενα/ο θα σας πεθάνει στην γκρίνια κι αν δεν έχετε θα γκρινιάζετε που δεν βρίσκετε. Έτσι είν η ζωή τι να κάνεις. Καλύτερα θα ναι να το παρατήσετε και να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας όπου εκεί βλέπω επιτυχίες. Ίσως βρείτε δουλειά με 500 ευρώ το μήνα. Wow. Και γαμώ.

Τοξότης
Παρτάκηδες εκ γενετής αλλά αυτό το μήνα θα δώσετε ρέστα. Για calm down μην σας πάρουν με τις ντομάτες. Έχετε ένα πρόβλημα σε όλα αυτό το μήνα. Τι να πρωτοπιάσω? Σχέσεις? Σκατά Δουλειά? Σκατά. Λεφτά? Σκατά. Μια λύση θα ήταν να πάτε μόνος σας διακοπές σε ερημική παραλία αλλά εκτός των άλλων είστε τόσο γκαντέμηδες που μπορεί να σας καταπιεί τσουνάμι στη Σαλαμίνα. Χέστε μέσα. Η μόνη λύση είναι να μπείτε σε καταστολή για 20 μέρες ώστε να μην νιώθετε τι γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή λύση και για τους υπόλοιπους που συναναστρέφονται μαζί σας. Μην στεναχωριέσαι όμως φίλε τοξότη. Θα χω καλύτερα νέα για σένα τον άλλο μήνα. Ε ναι πιο κάτω δεν πάει.

Αιγόκερως

Σκωτσέζικο ντουζάκι έχω για σας Αυγουστιάτικα αιγοκεράκια μου. Όχι δεν φταίω εγώ. Φταίει ο κάλος που έχετε στον εγκέφαλο. Δεν σας χαλάει πάντως με τέτοια ζέστη. Ας αρχίσουμε από τα αισθηματικά σας. Τη μια είστε μια χαρά κι ύστερα για την πυρά. Οι σύντροφοί σας είναι οι πιο πιθανοί υποψήφιοι για το ψυχιατρείο. Η μόνη λύση είναι να βρείτε μια μυτερή γωνία και να πάρετε φόρα. Οικονομικά πολλές σπατάλες προβλέπονται για τις διακοπές και θα ταν καλό να τρώτε και κανα πιτόγυρο που και που παρά να χαλάσετε 2 μηνιάτικα σε τσιπούρες. Μην ανησυχείτε για το λίπος έρχεται χειμώνας. Στα εργασιακά κάποιο άσχημο περιστατικό θα σας κάνει να δυσανασχετήσετε. Δεν ξέρω τι είναι. Ίσως να σας πιάσει κόψιμο από χαλασμένα αυγά και καπάκι να μπει τουαλέτα η όμορφη νέα συνάδελφος.

Υδροχόος

Γκομενιλίκι φούλ αυτό το μήνα, σας γουστάρουν μέχρι κι οι πέτρες. Αν είστε δεσμευμένοι/ες κακό του κεφαλιού σας. Αυτό θα σας επηρεάσει ώστε να κάνετε μαύρη τη ζωή του συντρόφου σας με τις γνωστές πια σε όλους ζήλιες σας. Από διάθεση πάντως θα είστε μια χαρά κι αν βρείτε κι ένα χόμπι να ασχοληθείτε εκτός από το να σπάτε τα νεύρα των άλλων θα ναι σούπερ. Οικονομικά χάλια. Αρχίστε μαθήματα κιθάρας μήπως και καταλήξετε στο δρόμο. Επαγγελματικά ψόφια τα πράγματα δεν συμβαίνει τίποτα. Ζητήστε αύξηση εν μέσω κρίσης για να τσακωθείτε με το αφεντικό ώστε να υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Γενικότερα χαλαράουα ο μήνας.

Ιχθείς

Καλοί μου φίλοι ιχθείς. Αφήστε αυτό το μήνα τις γνωστές ψευτοαναστολές σας και αποκαλυφθείτε στον σύντροφό σας και στον κόσμο. Θα χει πλάκα. Μπορεί φέτος τον Αύγουστο να καταλάβετε ότι τόσα χρόνια σας παραμυθιάζουν όλοι με μπαρούφες. Συγχαρητήρια. Ανακαλύψατε την Αμερική. Αν έχετε παιδιά, αυτά θα σας κάνουν περήφανους με κάποιον τρόπο κι αυτό θα σας τονώσει γιατί δεν θα αισθάνεστε πλέον ολοκληρωτικά άχρηστοι. Γενικότερα είναι πάντως μια καλή περίοδος για σας. Χαλαρώστε λοιπόν, απολαύστε το καλοκαίρι και Αυγουστάρετε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα εχουν βαση αυτα ή χαμογελάμε απλά;;;;

Κριος, θα βρω πλουσιο γκομενο αλλα ταυτοχρονα θα εχω και γονεις να χαπακωνονται και να με χαρτζηλικωνουν!!!

Δεν ειναι κακο!!!

Laburdius είπε...

Eννοείτε οτι εχουν βάση αγαπητη. Τι στον αέρα τα γράφω? Μπήκα σε 80 sites με χαρτορίχτρες πλάκα κάνουμε? Απλά τα μετέφρασα στα δικά μου μέτρα. Ναι μια χαρά ο Κριός για τον Αύγουστο. Πες μου τον Σεπτέμβριο αν έπεσαν μεσα οι προβλέψεις..:Ρ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...