Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΣΚΑΙΦΤΟΜΕ ΜΟΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΙΠΗΣ ΠΩΛΛΗ

''Σε σκάιφτωμε μορό μου και μου λίπης πωλλή...''
Το παραπάνω μήνυμα του οποίου έβαλα και ολίγην σάλτσα, γιατί δεν το ενθυμούμαι και πολύ καλώς, μου ήρθε κάποια στιγμή παλαιόθεν στο κινητό μου. Η κοπελιά που μου το είχε στείλει, ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα. Θυμάμαι ότι είχα δαγκώσει τη λαμαρίνα μαζί της όσο δεν πάει, όταν αποφάσισε να μου στείλει  message για πρώτη φορά. Μόλις το είδα μου πέσαν τα δόντια κατάχαμα (στη λαμαρίνα δίπλα). 

Μετά από την απότομη βαρυχειμωνιά που επήλθε και μου πάγωσε το αίμα στον εγκέφαλο, είπα να το δω πιο ψύχραιμα το θέμα, μια και με βοήθησε και ο χειμών. Το επεξεργάστηκα ελοιπόν ολίγον τι και είπα μέσα μου ''έλα ρε μαλάκα Μπαμπινιώτη, τι σημασία έχει η ορθογραφία, σημασία έχει τι θέλει να πεί το μωρό μου, αχού το μου, γουτσου γουτσου''  Μετά όταν άρχιζε και έφευγε η πολλή καψούρα, και το αίμα μεταφερόταν όλο και περισσότερο στο πάνω κεφάλι από το κάτω, η ορθογραφία ολοένα γινόταν και σημαντικότερη. Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ορθογραφιολάγνος, αλλά στο τέλος ξενερωματίκ λε καταστασιόν. Μπορείτε να μου πείτε εδώ, αρχηγούλη μου δεν προτιμείς το ανορθόγραφο ''μοράκη μου σε θαίλο'', από το ορθογραφημένο ''είσαι ένας μαλάκας με περικεφαλαία''? (το περικεφαλαία ελπίζω να το έγραψα σωστά μη γίνω και ξεφτίλα..:Ρ)

Εμμμμμμ χμμμμμμ....
Ναι το προτιμώ ακουστικώς, αλλά άργειε νά ρθει εκείνη η ώρα που θα τσακωθώ με το γούτσου γούτσου και δω γραπτώς τίποτα του στύλ:
''Εμαίνα δεν με σκαίφτηκες καθώλου ώλο την πάρτι σου κιτάς .....'' τι να της γράψω?
Σώπα μωρό μου εγώ σ αγαπώ....κίτα?


Ε εκεί έρχεται η απόλυτος ξενερωματίασης.
Τες πα είναι λίγο ανεξήγητη ώρες ώρες η κατάσταση, γιατί τι να το κάνεις να είσαι με μία γραμματικώς αλάνθαστη bitch. 
Θα προτιμήσεις πάραυτα, το γλυκό ανορθόγραφο γούτσου γούτσου. Αλλά ρε συ γούτσου γούτσου, τι το πήρες το ρημάδι το Μπλακμπερι τορτς 9800 μπλακ μομπάιλ με 687 εφαρμογές? Εφάρμοσέ την την κατακαημένη την ορθογραφία. Τσάμπα είναι. Αντε κι εγώ θα σ αγαπάω και θα σου πάρω και καΐκι, να σε πηγαίνω βαρκάδα. Να αν δεν με πιστεύεις κοίτα, έγραψα και την ταμπέλα...


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Γλικουλλλλιιιιι....

Ανώνυμος είπε...

ορεα τα λαις σε καπσουρευτοικα :)

Laburdius είπε...

χεεχχεχεεχεχεχχεεχ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...