Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

SOS. Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΖΗΤΑ ΣΠΕΡΜΑ. ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΣΑΣ.

Έλλειψη σπέρματος αντιμετωπίζει η Αυστραλία, οι αρμόδιες αρχές της οποίας κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να αρθούν όλοι οι περιορισμοί στην εισαγωγή του από χώρες του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών και η Ελλάδα! 


"Έχουμε στεγνώσει. Δεν υπάρχει σπέρμα. Αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους, γιατί οι γυναίκες που θέλουν να τεκνοποιήσουν καταφεύγουν σε μη νόμιμες διαδικασίες'' τάδε έφη Τζον Μακμπέν διευθυντής της κλινικής εξωσωματικής γονιμοποίησης Melbourne IVF.


Ανησυχούν οι Αυστραλοί παιδιά γιατί εκτός από κινδύνους δεν εγκυμονεί τίποτ άλλο εκεί κάτω...:Ρ
Ε ρε τι ακούμε Παναγίτσα μου. Μα τι κάνετε εκεί κάτω στην Αυστραλία ρε παιδιά? Στο ποτάμι τα ρίχνετε?  Ρε σεις λεφτά είναι αυτά. Αααα τι να πω. Τι να σκεφτώ. Μάλλον θα πρέπει να συμβαίνει κάτι από τα τρία. Η είναι πολύ πλούσιοι και στα παπάρια τους ή δεν τον παίζουν καθόλου ή άσφαιροι όλοι. Και να το πρόμπλεμ. Αλλά τους παραδέχομαι γιατί βρήκαν αμέσως τη λύση. Greece. Η χώρα της μαλακίας. Ολημερίς κι ολονυχτίς. Μιλάμε για ποσότητα όχι μαλακίες. Κι έχουμε και κρίση. Μας ήρθε κουτί. Εμπρός ρε παιδιά να λύσουμε το πρόβλημα της συμπαθούς χώρας. Άλλωστε ταιριάζουμε και πάρα πολύ. Αυτοί γεμάτοι καγκουρό, εμείς γεμάτοι κάγκουρες. Ταμάμ.


1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

όχι ρε πούστη μου, και μόλις την έπαιξα :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...