Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΟΥΣΑ = ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ. ΙΣΧΥΕΙ?

Η είδηση της ημέρας λοιπόν είναι ότι Αγγλάκι με μεγάλες πατούσες κάνει θραύση στο γυναικείο φύλο. Στην Αγγλία έτσι? Μην ξεχνιόμαστε. Για να παρακολοθήσομεν όμως το ρεπορτάζ...


...Χαμό στο γυναικείο πληθυσμό προκαλεί ένας Βρετανός ο οποίος έχει τις μεγαλύτερες πατούσες της χώρας!
Ο λόγος για τον 19χρονο Carl Griffiths ο οποίος φορά νούμερο παπουτσιού (21 για τη Βρετανία) τη στιγμή που ο μέσος Βρετανός έχει νούμερο 9. Ο ίδιος μιλώντας στη Sun επιβεβαίωσε τον αστικό μύθο (;) σχετικά με την αναλογία πατούσας και πέους. "Μπορώ να το επιβεβαιώσω! Ήδη έχω περισσότερες από 30 ολοκληρωμένες σχέσεις", είπε γεμάτος περηφάνια.
"Οι γυναίκες ένα πράγμα θέλουν από μένα. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε με χαλάει καθόλου. Αυτό που λένε για τους άνδρες με τις μεγάλες πατούσες ισχύει", είπε ο 19χρονος και ο νοών νοείτο.


Ωπα. Pause. Κατ αρχήν κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα. Αλλά όπως προείπαμε ομιλούμε για Αγγλίδες. Είδες? Ας το παραβλέψομεν όμως αυτό κι ας επεξεργαστούμε την θεωρία:
Μεγάλη πατούσα = Μεγάλο εργαλείο. Άραγε ισχύει?






Έστω ότι ισχύει λοιπόν. Μα να ρωτήσω κάτι το ασθενές φύλο? Ρε κορίτσια βλέπετε αυτό το τυπάκι σε μπαρ και τέλος πάντων ναι, έχει μεγάλη πατούσα. Θα ρισκάρατε να πάτε τη νύχτα μαζί του για να επιβεβαιώσετε τη θεωρία της μεγάλης πατούσας?  Ε δε νομίζω. ( Καλά ντε δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...:Ρ ) Αλλά όπως προείπαμε εδώ μιλάμε για Αγγλίδες. Και οι Αγγλίδες δεν είναι να δουν μεγάλη πατούσα. Έστω κι αν είναι απ τον Clown των McDonalds..




(Τραγική φώτο. Και υπάρχουν κι άλλες τέτοιες. Φαντάζομαι αν έχεις να γαμήσεις καιρό στην Αγγλία ντύνεσαι McCLown, την πέφτεις σ ένα παγκάκι και περιμένεις για πίπα. Mmmmm. I m Loving It!!!)


O φίλος Carl λοιπόν έλαβε υπόψιν του ότι οι καμένες συμπατριώτισσές του, την πέφτουν μέχρι και σε πλαστικό κούκλο αρκεί να έχει μεγάλη πατούσα. Φρόντισε λοιπόν να το εκμεταλλευτεί. Ορίστε. 19 χρονών κι έκανε 30 ξεπέτες μέχρι τώρα. Α ρε συ Carl να σ είχαμε φίλο στο Λύκειο. Πρόεδρο του δεκαπενταμελους θα σε κάναμε.


Ας το προχωρήσω όμως το θέμα άλλο λίγο θεωρητικώς. Ας πούμε ότι δεν έχω τα προσόντα του Κάρλος αλλά θέλω να έχω επιτυχίες. Θέλω να επιτυχύσω που λένε. Αν πάω κι αγοράσω παπουτσάκι νο 48 το στουμπώσω και στο βαμβάκι μπροστά και το Σαββατόβραδο μπουκάρω στο Villa Mercedes τι θα γίνει? Θα μου την πέσουν μέχρι κι οι μεντεσέδες? Μπα. Χλωμό το βλέπω. Άρα νομίζω τελικά ότι το θέμα δεν είναι οπτικό. Έχει να κάνει σίγουρα με το γεγονός ότι τα καλά νέα μεταδίδονται από στόμα σε στόμα... Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς...:Ρ


Ε ναι ρε παιδιά, αλήθεια δεν είναι? Άμα ήταν έτσι, όλοι όσοι έχουν μεγάλη μύτη, η χοντρά δάχτυλά η μεγάλες πατούσες στην περίπτωσή μας, δεν θα προλαβαίνανε. Και θα καταρρίψω λοιπόν αυτόν τον μύθο χρησιμοποιώντας έναν άλλο μύθο...




Χα.! Ο φίλος μας ο BIGFOOT. Τον θυμάστε?  Τον έπαιζε παλιά σε μια σειρά η TV.
Harry & The Hendersons λεγοταν νομίζω? Τες πα. Άλλο είν το θέμα. Γιατί κρύβεται ο Bigfoot λοιπόν, αφού λόγω προσόντων θα γινόταν ανάρπαστος? Ε? Γιατί?




Χμ. Μαλακίες λέει ο φίλος εδώ. Ας έβγαινε φόρα παρτίδα ο μεγαλοπόδαρος και θα σου λεγα εγώ τι θα γινόταν. Με χαρτάκι θα τον περίμεναν. Άρα μούφα η δουλειά. Ουτε Bigfoot υπάρχει ούτε είναι δεδομένο ότι αν έχεις μεγάλη πατούσα έχεις και μεγάλο ματζαφλάρι.




Άρα λοιπόν φιλαράκο Carl άσε τις παπαριές σε μας να ούμε. Και αλήθεια να ταν εξήγησε μας γιατί καμία απ τις 30 που είχες δεν σου κατσε για παραπάνω?  Θα μου πεις τώρα ότι με τέτοια προσόντα δεν θα μπορούσες να μπεις σε σχέση. Χμ ναι. Από μια άποψη σωστό. Γιατί με τη ζήτηση που θα χες θα ταν σίγουρο ότι θα την α-πατούσες..:Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...