Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ

Και θέτω αγαπητοί μου αναγνώσται το θέμα που βασανίζει τους απανταχού εργένηδες επί της γής.
Πως γνωρίζεις την όμορφη γειτόνισσα που μόλις έχει μετακομίσει στην πολυκατοικία σου?
Μετά ωρίμου σκέψεως και ιδίων εμπειριών κατέληξα στα παρακάτω αποτελέσματα.

Σενάριο νούμερο 1) 
Στήνεις καραούλι έξω από την πολυκατοικία για να μπείτε μαζί. 
Αποτελεσματικόν για τη γνωριμία αλλά εξαιρετικά κουραστικό και χρονοβόρο. Βρες σκαλί, βάλε γυαλί, πάρε φραπέ, 2 πακέτα Camel και κρακεράκια. Μειονεκτήματα: Μπορεί να μην έχεις το timing και να πέσεις σε φάση που έχει πάει εκδρομή. Πάρε και sleeping bag. Αν μένεις κέντρο υπάρχει κίνδυνος μπουζουριάσματος από μπάτσους ενώ το παίζεις Αστυνόμος Μπέκας. Αν έχει στάνταρ ωράρια επιστροφής στέκει κάπως. Εγώ συνήθως βαριέμαι.
Αξιολόγησις : 2/5


Σενάριο νούμερο 2)
Θρασύτατα χτυπάς την πόρτα της για να αυτοσυστηθείς και να ζητήσεις ζάχαρη.
Χμμμ εξαρτάται πώς θα πουλήσεις την ιστορία. Αν είσαι καλός στο μπλα μπλα και το ρίξεις στο χιουμοράκι με ευγένεια, έχεις ελπίδες. Μειονεκτήματα: Μπορεί να μην είναι στις καλές της και να σε ξεπετάξει. Παίζει να ανοίξει και γκόμενος. Ελοχεύει κίνδυνος επίσης να μην σου ανοίξει ποτέ φοβούμενη τον παράγοντα ''άγνωστος χι χτυπά την πόρτα'' και η εξίσωση να πάει για βρούβες. Άστο. Μόνο στις ταινίες με την Άνιστον πιάνουν αυτά.
Αξιολόγησις : 1/5

(το ξέρω δεν είναι η Άνιστον αυτή...αλλά είχε ωραίο τίτλο)

Σενάριο νούμερο 3) 
Μένεις από πάνω και υπάρχει πρόσβασις στο μπαλκόνι της. 
Πετάς λοιπόν ''κατά λάθος'' σινιέ μπλουζάκι σου στα μανταλάκια δίπλα. Έπειτα της χτυπάς ευγενικά την πόρτα, της λές ''αχ συγνώμη για την ενόχληση αλλά μου έπεσε το μπλουζί μου στα μπαλκόνια σου''  και συνεχίζεις με τις γνωστές χλιμιτζουριές. Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Μειονεκτήματα: Το μπλουζάκι σου μπορεί να το πάρει ο Βαρδάρης και να φύγει στον ακάλυπτο του διαμερίσματος στο ισόγειο. Ο ιδιοκτήτης λείπει για 6 μήνες στο χωριό του έξω απ το Αγρίνιο. Κοιτάζεις την μπλούζα σου κάθε πρωί απ το μπαλκόνι και σκέφτεσαι να της κατεβάσεις νερό και ξηρά τροφή
Αξιολόγησις : 4/5

Σενάριο νούμερο 4)
Ξέρεις το αμάξι της.

Σε ανύποπτη στιγμή τσεκάρεις που έχει παρκάρει, παίρνεις το δικό σου ή κανένα ρετάλι από φίλο σου και κεντράρεις. Παίρνεις ένα καθρέφτη παραμάζωμα. Μετά πολύ κύριος της αφήνεις ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό σου και ώ τι σύμπτωση ήταν αυτή. Σε τράκαρα και μένουμε στην ίδια πολυκατοικία. Κοίτα να δεις κοπελιά ε? Να πιούμε κανα καφέ. Μειονεκτήματα: α) Η γκόμενα είναι μανούρω με το αμάξι της και φορτώνει κρανιοεγκεφαλικώς έστω και με μια κουτσουλιά. Το χασες forever. β) Δεν κεντράρεις και πολύ καλά και παίρνεις μαζί πόρτες, φτερά, προφυλακτήρες. Η τσέπη σου θα πονέσει αρκετά. Κι η γκόμενα δεν θα το πολυεκτιμήσει. γ) Δεν έχει αμάξι δ) Σ έχει χτυπήσει το Αλτζχαίμερ και χτυπάς το Smart του ευγενέστατου Gay απέναντι. Not a Smart move. Καλά ξεμπερδέματα.
Αξιολόγησις: 2/5

Σενάριο νούμερο 5)
Έχεις ένα μαλάκα φίλο σου, ο οποίος σου είπε ότι θα έρθει στις 10 απ το σπίτι κι έρχεται στις 12 παρα 15. 
Η πολυκατοικία σου δεν έχει κουδούνια γιατί έχουν καταστραφεί από βραχυκύκλωμα/μολότοφ/χτύπημα του Τσακ Νόρρις. Σου κάνει αναπάντητη για να του πετάξεις τα κλειδιά απ το μπαλκόνι. Εσύ βαριέσαι και στέλνεις πρόθυμη φίλη να κατεβάσει τα κλειδιά manual. Ο χαλβάς αλλά κωλόφαρδος φίλος σου έχει πετύχει τη γειτόνισσα που σου χει γυαλίσει εδώ κι ένα μήνα στην είσοδο και μην βλέποντας προκοπή με τα κλειδιά που θα πέταγες απ το μπαλκόνι αποφασίζει να της ζητήσει ευγενικά  να μπει μαζί της στην πολυκατοικία. Οι πιθανότητες είναι 50% να μην τσιρίξει, γιατί έχει μούσια 10 βάλε ημερών και μοιάζει με Αφγανό. Η κοπελιά ευγενικά δέχεται αλλά έχει κλάσει και λίγο μέντες με τη φάτσα του μαλάκα φίλου ο οποίος έχει επίγνωση της μαυρίλας του και προσπαθεί να κάνει την κοπελιά να αισθανθεί ασφαλής. Και ω σαν από μηχανής θεός η παράσταση λυτρώνεται απ΄ τη φίλη που έχει σταματήσει να το ξύνει κι έχει κατεβάσει τα κλειδιά στην είσοδο. Κοινωνικότατη όπως είναι (ξέρει αυτή) συστήνεται σε χρόνο DT με τη γειτονοπούλα και προσπαθεί μέχρι να την πιάσει πελάτισσα για νύχια μέσα στο ασανσέρ. Κι εκεί που κάθεσαι στον καναπεδάκο σου και περιμένεις τους μαλάκες φίλους σου να ανέβουν αυτοί μπαίνουν στο σπίτι σου μαζί με τη γειτόνισσα και σου λένε. ''Παλικάρι, την κοπελιά που μένει δίπλα σου την έχεις γνωρίσει? Για μπέκα μέσα κοπελιά....''
Αξιολόγησις: 5/5


Αυτό είναι αγαπητοί μου. Κι αυτό μας συνέβη χτες. Αν έχεις timing λοιπόν και κωλοφαρδία πάνε περίπατο και καραούλια και τρακαρίσαμτα και τα πάντα. Αν η τύχη σου το θέλει, τα σενάρια όλα είναι περιττά. Οι ''Φίλοι για πάντα'' δεν το λένε αυτό? Ε φιλαράκια μου?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...