Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΟΥΣ

Μια φίλη κάποτε μας είχε ρωτήσει αν τον έχουμε μετρήσει ποτέ. Κι αν ναι η μεγαλύτερη απορία της ήταν με τι τον μετρήσαμε. Με χάρακα? Με μεζούρα. Με τι? Τώρα ρε φιλενάδα έχει σημασία αυτό? Εσύ αν είχες με τί θα τον μέτραγες? Δεν σε πιάνω. Επίσης άλλη απορία της ήταν γιατί τον μετράμε. Θα στο πω απλά. Αν με ρωτήσει κάνεις στο δρόμο να μην ξέρω?...:Ρ


Με αφορμή λοιπόν αυτή την συζήτηση βρήκα σήμερα τον παγκόσμιο χάρτη μεγέθους πέους. Για τσεκάρετε λίγο...


Εγώ δεν θα κάτσω να εξετάσω το πώς έγιναν οι μετρήσεις. Βλέπω ότι υπάρχουν και γκρίζες ζώνες όπου οι κάτοικοι μάλλον δεν δέχτηκαν να μετρήσουν τα τσουτσούνια τους. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε και μέτρηση πάχους γιατί και αυτό είναι σημαντικό. Ε ναι αγαπητοί μου γιατί υπάρχουν πολλές κοπέλες που προτιμούν ένα χοντρό μακαρόνι μετρίου μεγέθους παρά μια λεπτή μακρουλή σπαγγετίνη 10 νούμερο. Τες πα άλλη κουβέντα. Ας τσεκάρουμε λίγο τον χάρτη να κάνομεν ανάλυση.

Λοιπόν ο χάρτης λέει ότι όταν ο δείκτης πρασινίζει έχουμε μακρυτσούτσουνους κατοίκους και όταν τα πράγματα χτυπάνε κόκκινο υπάρχει πρόβλημα. Άραγε υπάρχει? Για να δούμε τις χώρες.
Χμ. Πολύ πράσινο στην Αφρική. Ε λογικό. Δεν είναι μύθος λοιπόν τα προσόντα των μαύρων. Βέβαια. Επίσης και οι Βραζιλιάνοι καλά τα πάνε. Ξέρουν να παίζουν μπάλα οι άνθρωποι. Ας δούμε και την άλλη όψη.

Ωωωωπ. Στο κόκκινο οι Κινέζοι οι Ινδοί. Κι εδώ ο αστικός μύθος επιβεβαιώνεται. Και ναι ναι οι Κινέζοι δεν ξέρουν και μπάλα. (Πω και γαμώ τα συμπεράσματα έβγαλα, όσοι παίζουν καλή μπάλα την έχουν και μακρουλή. Τέλειο. Κορίτσια δεν ξέρω αν σας το χω πει αλλά έπαιζα σε ομάδα παλιά..:Ρ) 
Και οι Ινδονήσιοι στο κόκκινο. Ε ναι φιλαράκια, άλλο τσουνάμι κι άλλο τσουτσουνάμι...:Ρ
Ρε τι μαθαίνει κανείς...

Μια χαρά μέχρι εδώ. Όμως συμβαίνει και το εξής παράδοξο. Οι χώρες με τους μικροτσούτσουνους απ ότι φαίνεται κάνουν και τα περισσότερα παιδιά. Κινέζοι και Ινδοί έχουν γαμηθεί. Κυριολεκτικά. Το ερώτημα είναι ένα: Άραγε το σπέρμα του μικροτσούτσουνου είναι πιο γόνιμο και πιάνει πιο εύκολα η λόγω κόμπλεξ και θέλοντας να αποδείξουν τον ανδρισμό τους αναλώνονται σε πολλές περισσότερες προσπάθειες σε σχέση με υπόλοιπους? Δεν έχω στοιχεία δεν μπορώ να απαντήσω. Αφήνω το ερώτημα ρητορικό...

Αυτά αγαπητοί με την σημερινή έρευνα. Ακολουθεί εντός της εβδομάδος και η έρευνα για τον παγκόσμιο χάρτη στήθους. Και για επίλογο θα σας πω ένα απόφθεγμα που μου ρθε μόλις τώρα. Η αγάπη με τον τον αράπη έχουν διαφορά ένα μόλις γράμμα. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις αυτό που νιώθεις είναι μεγάλο...:ΡΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...