Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΕLEMARKETING: ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ Νο 1. ΚΟΥΒΕΡΤΑ SNUGGIE

Περασμένα μεσάνυχτα. Νύστα μηδέν. Να ξαπλώσω μπας και. Τι να δω στην ΤV?  Πάμε Ζάπινγκ.
ΕΡΤ1: Telemarketing: Επαναφορτιζόμενο εργαλείο κήπου 3 σε 1.
ΕΡΤ 2: Telemarketing: Μαθήματα χορού σε DVD από Gene Kelly.
Αlpha: 09069969669 Εγώ και οι φίλες μου σε περιμένουμε.
Mega: Επανάληψη Κόκκινος Κύκλος (ήμαρτον)
ΑΝΤ1: Telemarketing: Abs Shape
STAR: Telemarketing: Έρχονται οι φίλοι σας και κοιμούνται στο πάτωμα? Γιατί? Πάρτε το POWER STROM που γίνεται και καναπές. Ας μην μακρηγορήσω άλλο. Βλέπετε ότι το Telemarketing παίζει πρώτη μούρη. Τώρα κατά πόσον είναι χρήσιμα τα προϊόντα η ποιοτικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω αγοράσει και τίποτα. Αλλά η φίλη μου η Μαρίνα που ψοφάει για τηγάνια και κόφτες λαχανικών μου λέει ότι μερικά είναι γαμάτα. Εγώ εδώ θα κάνω μια αναδρομή σε αυτά που μου έκαναν περισσότερο εντύπωση. Αβάντι Μαέστρο.

1) Κουβέρτα Snuggie 




Κοιτάξτε τώρα Αμερικλανιά. Τα τυπάκια στηρίχτηκαν στην γενικά μουχλίαση που παθαίνουν οι μπαζοΑμερικάνοι που δεν κουνάνε ούτε το αριστερό τους. Κάθονται λοιπόν και λένε. Μάγκες του κάναμε που τους κάναμε μοσχάρια με τα Burger τώρα τι να σκεφτούμε που έχουν αράξει σα κεφτέδες με πόδια στον καναπέ? 
Πρόταση 1) Να φτιάξουμε ένα τηλεκοντρόλ που να ανοίγει τα πάντα. Πόρτες, φώτα, φερμουάρ, ψυγείο. Μπα άσε μαλακία και πανάκριβο. Άλλος? 
Πρόταση 2) Καναπές με ροδάκια και τιμόνι που καίει αμόλυβδη. Ούτε. Έχει φτάσει η βενζίνα στα ύψη. 
Πρόταση 3) Κουβέρτα με κοτσαρισμένα μανίκια που θα σου επιτρέπουν να έχεις τη γλυκεία θαλπωρή του καναπέ και ταυτόχρονα να σαβουριάζεις πατατάκια, να χειρίζεσαι τηλεκοντρόλ και κινητό. Μεγάλε γάμησες. Προαγωγή. 
Κι έτσι ο πατεντοΑμερικάνος έγινε πλούσιος και εμείς βλέπουμε τον παππούλη στη φώτο πόσο ευχαριστημένος δείχνει που σαπακιάζει ποπκόρνια.  Ε ναι ρε φίλε. Θες να σκαλίσεις μύτη, ή αυτί? Γιατί να σου παγώσει ο παράμεσος? Πάρε παππούλη εδώ τη κουβερτομπλούζα και καλές ζεστές  ανασκαφές. Από μια άποψη χρήσιμο το προϊόν λοιπόν για τους παραπάνω λόγους καθώς και για το λόγο ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις τις απόκριες ντυμένος Καρδινάλιος Ρισελιέ. 
Μειονεκτήματα: 
1) Εμφανισιακό. Τριγυρίζεις στο σπίτι σκοτάδι σα μέλος της Κου Κλουξ Κλαν σε βλέπει η κόρη στο σκοτάδι απότομα και κου κλουξ κλαν πάνω της. Της μένουν ψυχολογικά και σου τα τρώνε οι γιατροί. 
2) Πρακτικό: Δεν μπορείς να τον παίξεις. Πάλι πρέπει να σηκώσεις την κουβέρτα για να κάνεις δουλειά άρα άχρηστο το προϊόνι. Οι πιο μάγκες of course φτιάχνουν τρυπούλα που χρησιμεύει και για κατούρημα. Βέβαια εδώ ο παππούλης τι να τον παίξει , ούτε με ηλεκτροσόκ δεν του σηκώνεται, όσο για το κατούρημα ας είναι καλά οι πάνες ακράτειας. Επίσης απορώ γιατί να μην βάλεις τις πιτζαμούλες σου και ν αράξεις στον ζεστό σου καναπεδάκο? Κάτι σε τσιγκουνιά στο πετρέλαιο μου μυρίζει. Τέλος πάντων αυτά με την κουβερτομπλουζοκυλότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...