Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡΩΕΙ ΣΑΠΟΥΝΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ

Άλλοι είναι εθισμένοι στο ποτό, άλλοι στο τζόγο και άλλοι σε ουσίες ωστόσο η Τέμπεστ Χέντερσον έχει μεγάλη αγάπη στα απορρυπαντικά τα οποία δε χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό του σπιτιού αλλά για να τρέφεται! 
(Μα πόσο απορρυπαντικό τρώει επιτέλους? Και έγινε και σα βοϊδι. Υποτίθεται κιόλας ότι τα απορρυπαντικά διώχνουν τα λίπη, αλλά με λύπη μου διαπιστώνω από τη φώτο το αντίθετο..)


«Θυμάμαι την πρώτη φορά που έβαλα τα χέρια μου σε σκόνη απορρυπαντικού. Ήταν τόσο γλυκιά και αλμυρή ταυτόχρονα, που εθίστηκα αμέσως», είπε η 19χρονη.
(Ο Χριστός κι η Παναγία. Αγάπη μου μήπως είχαν ψωνίσει κόκα οι δικοί σου και μπερδεύτηκες?)


Σύμφωνα με το Σταρ, η αγάπη της είναι τόσο μεγάλη που μόλις ξυπνήσει αντί για κρουασάν τρώει απορρυπαντικό!
(Φτιάχνει το σαντουιτσάκι της το πρωϊ και αντί για μαγιονέζα απλώνει Ultrex. Αυτή είναι η μόνη περίπτωση ανθρώπου που ξέρω που χρησιμοποιεί το μπάνιο ως κουζίνα)

Η όρεξη της για απορρυπαντικό αυξήθηκε μετά το χωρισμό από το αγόρι της ωστόσο αυτό το διάστημα ακολουθεί ειδική θεραπεία και έχει απομακρύνει ό,τι σαπωνοειδές υπάρχει στο σπίτι της…
Α. Είχε και γκόμενο? Και που έδιναν ραντεβού? Σε πλυντήριο αυτοκινήτων? χαχα. Τελικά πίσω από κάθε μαλακία κρύβεται ένα γκομενικό θέμα. Ορίστε. Χώρισε η μαυρούλα και το ριξε στο σαπούνι. Και χάλασε και την υγειά της να ουμ. Αλλά μικρή μου θα έπρεπε να λάβεις υπόψιν την παροιμία που λέει: Τον αράπη κι αν τον θρέφεις με σαπούνι τον χαλάς.... Ε? Έτσι δεν πάει ρε παιδιά η παροιμία? Η δεν θυμάμαι καλα...?:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ 


Πηγή: http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/309003.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...