Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ: LESBIAN FRIENDLY TOILET

Προχθές εκαλέσθη να παρευρεθώ εις διασκεδαστήριον το οποίον ήταν ιδιαιτέρως φιλελεύθερον προς το ασθενές φύλο. Μπουκάροντας μέσα επαρατήρησα:
Μπαργούμαν γυναίκες, πελάτες γυναίκες, αοιδός γυναίκα και αφίσες στους τοίχους γυναίκες. (Ηρώ και δεν συμμαζεύεται...)

Α τι ωραία. Το χω ξαναπάθει και παλιότερα όπου κούρνιασα σε μια γωνία και δεν μιλούσα και πολύ αλλά τώρα δεν μ ένοιαζε. Να σας πω από Gay bar πολύ καλύτερη η φάση, η ατμόσφαιρα δεν σου έβγαζε κατάσταση που σε κοιτάνε μέχρι κι οι ταβανόπροκες κι αυτό ήταν θετικό.
Οι κοπελίτσες διακριτικές, χαμογελαστές δεν γινόταν της παρτόλας μέσα. Μια χαρά
Τέλος πάντων πίνω το ποτάκι μου χαλαρά και φτάνει η στιγμή που πάω τουαλέτα. Έχει γυναικείες και αντρικές. Σουρεάλ ε? Περιμένω απ έξω.

Ανοίγει η γυναικεία βγαίνει τυπισσούλα μακρύ μαλλάκι και ολίγον ξεκωλέ. Σε τρία δευτερό ανοίγει και η αντρική. Βγαίνει τυπισσούλα με κοντό μαλλάκι και μπρουτάλ ύφος.
Χα το πιασά. Με κοιτά και μου λέει: - Απο δώ
Μπαίνω μέσα και ξεκινώ κατουρώντας να κρυφακούω διάλογο μέσα απ την τουαλέτα.
Τύπισσα κοντό μαλλί : - Ωπ που είσαι εσύ μωρό
Τύπισσα μακρύ μαλλί : - Ελεάνα? Τι κάνεις?
- Καλά εσύ?. Σε είδα στην είσοδο αλλά μιλούσες μ αυτό το αγγούρι την Φανή. Αυτή δεν ήταν που σε είχα δεί και τις προάλλες?
- Χεχε. Ναι. Ε εντάξει φίλες είμαστε.
- Ναι καλά.
- Ε τι τώρα ζήλεψες?
- Εγώ? Όχι.
- Και γιατί δεν μου μίλησες?
- Γιατί άμα σου μίλαγα με δυσκολία δεν θα σε βούταγα. Και ήταν το αγγούρι μπροστά. Κρίμα θα ήταν να το αρχίσω στις φάπες.
- Χαχα. Ε να τώρα δεν είναι μπροστά, έχεις ευκαιρία.
- Ναι ε?
- Ε ναι θα τη χάσεις?
- Με τίποτα.....


Το show αρχίζει κι εγώ με το πουλί στο χέρι έχω μείνει να ακούω έκπληκτος, σχεδόν εκστασιασμένος τον πιο πάνω διάλογο. Ακούω θορύβους και αναστεναγμούς. Ω ρε μάνα μου που έπεσα. Τον τινάζω μια στα γρήγορα και χωρίς να τραβήξω καζανάκι ψάχνω κλειδαρότρυπα. Δεν υπάρχει. Φτου. Και γαμώ την τύχη μου. Τι να κάνω τώρα. Να σκαρφαλώσω πόρτα? Άσε τσιμπούκι. Περιμένω. Ρε να βγω μπας και με βουτήξουν κι εμένα?  Μετά σκέφτομαι. Μπα άσε η Ελεάνα μου φάνηκε βαρύ χέρι. Άσε που αν έπεφτε σύρμα θα γινόταν της Μυτιλήνης μέσα στο τοιλετ. Τέλος πάντων πρίν προλάβω να  σκεφτώ το επόμενο υποχθόνιο σχέδιο το event τελειώνει. Ε ναι περίμενε και το αγγούρι απ έξω μην τα κάνανε σαλάτα τα κορίτσια. Βγαίνω κι εγώ πλένω τα χεράκια μου και μια χαρά.
Έτσι που λέτε ωραίο το μαγαζάκι. Ένιωσα πολύ Lesbian friendly.
Την επόμενη φορά λέω να πάω με το μπλουζάκι που έφτιαξα για το καλοκαίρι έτσι για να εγκλιματιστώ περισσότερο.
Λέτε να το πάρουν στραβά?




3 σχόλια:

mahler76 είπε...

στο Αλμάζ πάντως, ένας φίλος μου βρέθηκε με ένα τηλέφωνο στην κωλότσεπη και όταν πήρε ήταν μια λεσβία που γούσταρε φάση. Πεθάναμε!!! Lesbians rulez!!!

Laburdius είπε...

Στο Αλμαζ ήμασταν....:Ρ

mahler76 είπε...

το ξέρω βρε! από την περιγραφή στις χέστρες το κατάλαβα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...