Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

OH ROBIN...

Ε είπαμε το Σάββατο να μη βγούμε. Να κάτσουμε σπίτι να δουμε ταινία. Είχα τον Ρομπέν των Δασών. Παραθέτω στη συνέχεια ένα ποτ πουρί σχολίων που ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια. Για πάμε.

Στις ταινίες πολλές φορές λοιπόν αρχίζουμε με παράφραση του τίτλου σε τίτλο τσόντας. (classic) Είπαμε λοιπόν κανα δυό. 1) Ρομπάινει και βγαίνει 2) Ο Ρομπέν των καβλιών και η Λαίδη Παλαμάριον. Λογική η επικράτηση του δεύτερου τίλου γιατί η Λαίδη Μάριον περίμενε 10 χρόνια τον άντρα της να γυρίσει απ τον πόλεμο και μόλις είδε τον Ρομπέν φαντασιώθηκε στο σώμα της να μπαιν'  άρα η Μαριον γουστάρει παλαμάριον. Μια χαρά. ΕπιτυΧύσαμε στον τίτλο. Πάμε παρακάτω.

Αρχίζει η μάχη. Διάλογος πρώτος - Πω ρε μαλάκα τι γινόταν τότε. Πήγαινες πόλεμο και είχες απόδοση 1.20 να φας βέλος και 1.40 να φας βέλος με φλόγα. Γάμα με. Αμα θα έπρεπε οπωσδήποτε να ήμουν στη μάχη πάντως χαλαρά θα ήθελα να ήμουν τοξότης. Από μακρυά κι αγαπημένοι. Α και πάνω σε λόφο να μην με φτάνουν εύκολα τα βέλη των αντιπάλων.

Διακοπή προβολής. Η ταινία είναι από το ίντερνετ και φαίνεται σκοτεινή. Δοκιμή να φτιάξουμε το κοντράστ. Ααααα μια χαρά. Καλέ τώρα φαίνονται όλα. Τελικά η βασίλισσα ειναι η Kate Moss και τόση ώρα νόμιζαμε ότι ήταν η Zizel. Υποχθόνιο κανγκουροσχόλιο. Φαντάζεστε να υπήρχε τηλεκοντρόλ που να έβγαινες σε μπαρ και μόλις πατούσες το κοντράστ να μεταμορφωνόταν η κοπελιά απέναντι σε Zizel?. Τι καλά που θα ταν. Επιφυλλασόμεθα. Πάμε πάλι συνέχεια.

Ο Βασιλιάς μπουκάρει στη μάχη και τρώει βέλος. Βρε χρυσέ μου ολόκληρος βασιλιάς, κάτσε στ αυγά σου τι τα θές τα τσαμπουκαλίκια. Τι να σου πώ. Έκανες βασιλική μαλακία. Διάλειμμα για νερό. Αλλάζουμε κανάλι. Διαφημίσεις στο Alter. Γραμμή 090. Τίτλος πάνω από την κοπέλα: Δοκίμασε να με πάρεις....Σχόλιο από το κοινό: Αμα σε πάρω, δεν έχει δοκιμές. Διαφήμιση ναμπερ τού. Πάλι γραμμή 090. Δύο κοπέλες αυτή τη φορά. Σχόλια απ το κοινό: - Ποιά θα παιρνες? - Τη δεξιά - Γιατί ? - Φαίνεται πιο σεξουαλ. Κοίτα και σύγκρινε με την άλλη. Αυτή έχει τουλάχιστον 3 νταν παραπάνω στο τσιμπούκι. Ξαναρχίζει η ταινία.

Τύπος έχει φάει ακόντιο και ανάσκελα συνομιλεί με το Ρομπέν. Έχει περάσει τέταρτο και συνεχίζει. Τι αντοχή. Μα πέθανε επιτέλους ρε άνθρωπε θέλουμε να πάμε και για καφέ αύριο. Του δίνουν να πιεί κρασί. - Μα καλά ρε μαλάκα έφαγε ολόκληρο ακόντιο και ζήτησε κρασί? Το μπέκρα - Ε τί να ζήταγε ρε? - Μπεταντίν.

Η ταινία τελειώνει μετά 2 ώρες και 20 λεπτά. Αν βάλουμε και τα διαλείμματα και τα κοντράστ κανα 3ωρο σίγουρα. Οδύσσεια. Τέλως πάντων. Είχαμε αίσιο τέλος. Ο Ρομπέν τα φτιάχνει με τη Μάριον και ζήσαν κι αυτοί καλά. Εντυπώσεις: Πολύ αίμα, δεν κατάλαβα και καλά την ιστορία και πάνω απ όλα 2.20 λεπτά ταινία κι ούτε μιά ερωτική σκηνή. Για να δω σκηνοθεσία?: Ριντλευ Σκοτ. Στα Σκοτάδια μας άφησες φίλε Ρίντλει. Να μην επαναληφθεί...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...