Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΘΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ρεπορτάζ στο Σκαϊ δείχνει τυπάκο που βγάζει 1 εκατομμύριο δολάρια την ημέρα στο ιδιωτικό του jετ με προορισμό Μπαλί. Μέσα στο jετ έχει δίδυμες αδελφές για παρέα οι οποίες έχουν εξαντλήσει το θέμα πλαστική πάνω στο βυζί. Στο Μπαλί έχει κλείσει τη σουίτα του Σουλτάνου Αλγαμώταλεφταπουεχω που κάνει 3500 δολάρια την ημέρα....
Έχει προσωπικό σεφ, προσωπική μασέρ, προσωπικό αστρολόγο, προσωπικό τύπο που του ανεβάζει τα μπατζάκια, προσωπική γκόμενα που του χαϊδεύει τα παπάρια όταν περπατάει και προσωπικό άτομο που καπνίζει αντί για αυτόν για να μην πάθει η υγεία του.
Το σουίτα έχει βρύση με σαμπάνια, θερμαινόμενο καπάκι τουαλέτας και είναι συνδεδεμένος με ροζ τηλέφωνο όλο το 24ωρο που του χώνει μπινελίκια σε 3 διαφορετικές γλώσσες για ποικιλία. Ο τυπάκος μας λέει ότι κάθε 3-4 μέρες πετάει και για ένα διαφορετικό προορισμό μάλλον αλλάζοντας και αδελφές.
Έτσι λέει περνούν οι μέρες του με σχετική ησυχία γιατί δεν μπορεί την πολλή βαβούρα. Ναι. Εκείνη την ώρα ντυνόμουν να πάω για δουλεία.
Πώς να κρατηθώ και να μην πω σαν πρώτη κουβέντα της ημέρας: Δε γαμιέσαι πρωί πρωί ρε μεγάλε. Αυτό το Σκαι καλό χρυσό με τα ντοκιμαντέρ με πιγκουίνους το βράδυ που με νανουρίζει αλλά το πρωί συνήθως γαμιέται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...